Ammattikeittiöiden maustamattomille Beanit®-tuotteille Sydänmerkki

1.2.2021

Kotimaisesta härkäpavusta valmistetuille maustamattomille Beanit® härkäpapusuikaleille ja härkäpapumurulle on myönnetty Sydänmerkki. Suurkeittiöpakkauskoossa myytävien tuotteiden kehityksessä on otettu huomioon erityisesti ammattilaiskeittiöt, joille haluamme tarjota ravitsemussuositusten mukaisten aterioiden tarjoamista helpottavia härkäpaputuotteita. Maustamattomien Beanit® -tuotteiden suolan määrä on pidetty kurissa ja ne on helppo maustaa keittiön tarpeiden mukaan. 

Sydänmerkki -tuote on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Sydänmerkki myönnetään elintarvikkeille, joissa rasva on hyvälaatuista ja suolan määrää on vähennetty. Sydänmerkkituotteiden valitseminen helpottaa myös Sydänmerkki-aterioiden käyttöönottoa esimerkiksi kunnan ruokapalveluissa tai henkilöstöravintoloissa. Sydänmerkki-ateria kertoo ruokailijalle, että tarjolla on ravitsemussuositusten mukaista ruokaa. 

Suurkeittiöpakkauskoossa (2,5kg) myytävät maustamattomat Beanit® härkäpapusuikale ja Beanit® härkäpapumuru löytyvät jo laajasti HoReCa tukkujen valikoimista. 

Suolan määrä aiheuttaa kasviproteiinituotteita kehittäessä haasteita käytettävissä raaka-aineissa luonnostaan olevan natriumin takia. Kuluttajatuotteiden parissa tuotekehitys jatkuu löytääksemme ratkaisun, jossa vähäsuolaisuus ja herkullisuus paiskaavat kättä. 

Lisää Sydänmerkistä osoitteessa: https://www.sydanmerkki.fi/sydanmerkki/ 

Tutustu maustamattomaan Beanit® härkäpapusuikaleeseen >

Tutustu maustamattomaan Beanit® härkäpapumuruun >