Materiaalipankki

Tervetuloa materiaalipankkiimme! Olemme koonneet tälle sivulle hyödyllistä aineistoa, jota voit käyttää tahollasi Beanit-tuotteista viestimiseen.

Ladattavat kuvat ovat nettikäyttöön soveltuvalla resoluutiolla. Jos kaipaat painolaatuisia kuvia tai et löydä mieleistäsi, ole yhteydessä Verso Foodin yhteyshenkilöösi, niin laitetaan tulemaan!

Logot

Ladattavista paketeista löydät Beanit- ja Härkis-logoja monenkirjavissa väreissä ja formaateissa. Valittavanasi on .png ja .pdf tiedostomuodot printtiin ja nettiin soveltuvina.

Annoskuvia

Kuvita herkullisuudella! Lataamiesi kuvien tiedostonimestä näet, mistä reseptistä on kyse ja mitä tuotettamme siinä on käytetty. Näitä meillä riittää, joten kysy, jos et löydä mieluisaa!

HoReCa-reseptejä esitteinä

Ladattavana on kaksi eri reseptiesitettä ”Maailman makuja” ja ”Suosikkireseptit” HoReCa-ammattilaisten käyttöön. Esitteet ovat nelisivuisia .pdf-tiedostoja. Ole yhteydessä, jos kaipaat painolaatuiset tiedostot.

Härkäpapukuvat

Tarinamme päätähti on härkäpapu, jota olemme kuvanneet monessa muodossa. Oheisesta paketista löydät kuvia pavusta, versoista, pelloista ja peltotöistä.

Pakkauskuvat

Yhdestä paketista löydät kuvia tuotepakkauksistamme niiden luontaisessa ympäristössä: keittiöiden pöydillä ja ruoan äärellä. Toiseen olemme koonneet kuvat pakkauksista irroitettuina valkoista taustaa vasten.

Inspiraatiota somesisällöiksi

Oheiseen dokumenttiin on koottu tekstipohjia, reseptejä ja perustietoja tuotteistamme, härkäpavusta ja yrityksestä, joiden pohjalta luot helposti innostavat somesisällöt!

Ota yhteyttä

Etkö löytänyt etsimääsi tai kaipaat kuvia painolaatuisina? Laita viestiä tulemaan niin järjestämme paluupostissa materiaalit!

Hyvyys joka yhdistää