Nyt Raisio palvelee sinua entistäkin laajemmalla tuotevalikoimalla

Beanit®- ja Härkis®-härkäpaputuotteet siirtyivät Raision omistukseen keväällä. Raision laajan ja laadukkaan tuotevalikoiman lisäksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, markkinaymmärrystä ja testattua reseptiikkaa.

Raisiossa nähdään, että elintarvikealan keskeisimmät tulevaisuuden menestystekijät ovat kasvipohjaisissa ruoissa. Kasvipainotteinen ruokavalio normalisoituu ja ammattikeittiöillä onkin lisääntyvä tarve uusille vegaanisille, gluteenittomille ja käyttövalmiille raaka-aineille sekä testatulle reseptiikalle. Tähän tarpeeseen Raisio vastaa laadukkailla tuotteilla, jotka valmistetaan Suomessa uusimmalla teknologialla: Beanit® ja Härkis® ovat Suomen tunnetuimmat ja ostetuimmat kasviproteiinit ja Raision uudet tuotantolaitokset taas tarjoavat laajan valikoiman gluteenittomia kaurapohjaisia tuotteita.

”Syksyllä valikoimamme kasvaa Elovena®-kaurajuomilla ja -välipalatuotteilla. Näiden uutuuksien, Beanit® ja Härkis® -härkäpaputuotteiden, Elovena®-kaurajauhiksen, Torino pastojen ja viljatuotteiden myötä Raisiolta saa varmasti yhden Suomen kattavimman kasvipohjaisten raaka-aineiden valikoiman ruoanvalmistukseen” Raision B2B -tiimin Minna Ottavainen ja Marjo Lehtinen toteavat kuin yhdestä suusta.

Ympäristöystävällisen ja terveellisen ruoan tarjoamaa Raisiossa täydentää RaisioAqua. Uniikki RaisioAquan Baltic Blend -kalanrehu mahdollistaa kestävän kalankasvatuksen Suomessa hyödyntämällä tuotannossaan Itämeren ”roskakaloja” ja vähentämällä näin vesistön ravinnekuormaa. Jokainen Baltic Blendillä kasvatettu Benella® Kala vähentää Itämereen päätyvää fosfori- ja typpikuormaa. Ympäristöystävällistä ja kotimaista Benella®-kirjolohta ja -siikaa on laajasti saatavilla.

Testattu reseptiikka asiakkaan avuksi

Uusi laajempi valikoima on saanut aikaan kuhinaa myös Raision demokeittiössä. Ammattilaisreseptiikan kehittämisestä vastaava Tiina Visuri on innostunut itsekin uusista tuotteista. Työtä riittää, sillä monipuolista, testattua ja eri valmistustapoihin soveltuvaa kasvisruokareseptiikkaa tarvitaan jatkuvasti. ”Tavoitteena on, että pystymme tarjoamaan takuuvarman ratkaisun asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin”, Visuri toteaa.

Ammattilaisasiakkaamme ovat tervetulleita Espooseen uuteen demokeittiöömme tutustumaan koko laajaan tuotevalikoimaamme sekä testaamaan tuotteita omien tarpeidensa mukaisesti.

Vastaamme ketterästi kuluttajien muuttuviin tarpeisiin

Raisio on uusilla tuotteillaan ruokamurroksen ytimessä. Tässä murroksessa kuluttajat vaativat yhä vastuullisempaa, kotimaista ja hyvänmakuista kasvisruokaa. Raision kasvi- ja viljapohjaisten tuotteiden brändeistä ja kuluttajatutkimuksista vastaava liiketoimintajohtaja Annika Boström haluaa edelleen vahvistaa Raision kykyä tutkia ja tulkita muuttuvia kuluttajatarpeita, markkinoiden nopeaa murrosta ja välittää tätä karttunutta tietoa ja ymmärrystä asiakkaidemme hyödyksi.

On aivan kriittistä, että myös ruuanvalmistuksen ammattilaiset tunnistavat kuluttajien muuttuvat tarpeet ja pystyvät reagoimaan niihin mahdollisimman ketterästi. Tässä haluamme olla avuksi testatulla reseptiikalla ja innovatiivisilla tuotteillamme.