Raaka-aineet
0,20 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,50 kg kurkkuviipale
0,10 kg salotti- tai punasipulisuikale
0,01 kg chiliviipale
Mausteliemi
0,10 kg vesi
0,01 kg sokeri
0,01 kg suola
0,05 kg riisiviinietikka
Viimeistelyyn
0,10 kg suolapähkinärouhe
0,01 kg korianteri
Ohjeet
1
Tee mausteliemi. Lisää kurkku- ja chiliviipaleet ja sipulisuikaleet liemeen. Anna maustua kylmässä.
2
Ripottele pintaan härkäpapumuru ja suolapähkinärouhetta sekä korianteria ennen tarjoilua.
Ainesosat
0,20 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,50 kg kurkkuviipale
0,10 kg salotti- tai punasipulisuikale
0,01 kg chiliviipale
Mausteliemi
0,10 kg vesi
0,01 kg sokeri
0,01 kg suola
0,05 kg riisiviinietikka
Viimeistelyyn
0,10 kg suolapähkinärouhe
0,01 kg korianteri
Valmistusohjeet
1
Tee mausteliemi. Lisää kurkku- ja chiliviipaleet ja sipulisuikaleet liemeen. Anna maustua kylmässä.
2
Ripottele pintaan härkäpapumuru ja suolapähkinärouhetta sekä korianteria ennen tarjoilua.