Raaka-aineet
0,60 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg tai Härkis® Original 2,5kg
0,01 kg Gochujang-chilitahna
1,00 kg Basmati- tai jasminriisi
0,20 kg porkkanasuikale- tai raaste
0,10 kg retikkasuikale
0,10 kg kesäkurpitsasuikale- tai raaste
0,10 kg pinaatti
0,10 kg kimchi
Gochujang kastike
0,10 kg Gochujang-chilitahna
0,10 kg vesi
0,01 kg sokeri
0,10 kg paahdettu seesamiöljy
0,10 kg riisiviinietikka
0,01 kg paahdettu seesaminsiemen
Viimeistelyyn
seesaminsiemen
kevätsipuli
korianteri
Ohjeet
1
Paista härkäpapumuru tai Härkis® rapeaksi pannulla tai uunissa ja mausta gochujangilla. Anna jäähtyä.
2
Valmista kastike.
3
Kokoa annos sektoreittain kulhoon/kulhoihin riisin päälle.
4
Kaada Gochujang- kastiketta annoksen päälle ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianteria.
Ainesosat
0,60 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg tai Härkis® Original 2,5kg
0,01 kg Gochujang-chilitahna
1,00 kg Basmati- tai jasminriisi
0,20 kg porkkanasuikale- tai raaste
0,10 kg retikkasuikale
0,10 kg kesäkurpitsasuikale- tai raaste
0,10 kg pinaatti
0,10 kg kimchi
Gochujang kastike
0,10 kg Gochujang-chilitahna
0,10 kg vesi
0,01 kg sokeri
0,10 kg paahdettu seesamiöljy
0,10 kg riisiviinietikka
0,01 kg paahdettu seesaminsiemen
Viimeistelyyn
seesaminsiemen
kevätsipuli
korianteri
Valmistusohjeet
1
Paista härkäpapumuru tai Härkis® rapeaksi pannulla tai uunissa ja mausta gochujangilla. Anna jäähtyä.
2
Valmista kastike.
3
Kokoa annos sektoreittain kulhoon/kulhoihin riisin päälle.
4
Kaada Gochujang- kastiketta annoksen päälle ja ripottele pintaan seesaminsiemeniä, kevätsipulia ja korianteria.