Beanit® härkäpapumuru-harissa couscous | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-harissa couscous

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,70 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,10 kg harissatahna
 0,50 kg couscous, kypsä
 0,20 kg kukkakaali, raaste
 0,20 kg kesäkurpitsa, raaste
 0,10 l omenaviinietikka
 0,10 l sitruunamehu
 0,05 l oliiviöljy
 0,05 l seesamöljy, paahdettu
 0,01 kg siirappi, vaalea
 0,00 kg suola
 1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
 3 kpl sitruuna, lohko

Ohjeet

1

Kiehauta couscous ja anna jäähtyä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.

2

Raasta kukkakaali ja kesäkurpitsa ja mausta.

3

Sekoita keskenään couscous ja maustettu raastesalaatti. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.

Beanit® härkäpapumuru-harissa couscous

Ainesosat

 0,70 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,10 kg harissatahna
 0,50 kg couscous, kypsä
 0,20 kg kukkakaali, raaste
 0,20 kg kesäkurpitsa, raaste
 0,10 l omenaviinietikka
 0,10 l sitruunamehu
 0,05 l oliiviöljy
 0,05 l seesamöljy, paahdettu
 0,01 kg siirappi, vaalea
 0,00 kg suola
 1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
 3 kpl sitruuna, lohko

Valmistusohjeet

1

Kiehauta couscous ja anna jäähtyä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.

2

Raasta kukkakaali ja kesäkurpitsa ja mausta.

3

Sekoita keskenään couscous ja maustettu raastesalaatti. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.

JaaTwiittaaTallenna