Raaka-aineet
0,70 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,10 kg harissatahna
0,50 kg couscous, kypsä
0,20 kg kukkakaali, raaste
0,20 kg kesäkurpitsa, raaste
0,10 l omenaviinietikka
0,10 l sitruunamehu
0,05 l oliiviöljy
0,05 l seesamöljy, paahdettu
0,01 kg siirappi, vaalea
0,00 kg suola
1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
3 kpl sitruuna, lohko
Ohjeet
1
Kiehauta couscous ja anna jäähtyä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.
2
Raasta kukkakaali ja kesäkurpitsa ja mausta.
3
Sekoita keskenään couscous ja maustettu raastesalaatti. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.
Ainesosat
0,70 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,10 kg harissatahna
0,50 kg couscous, kypsä
0,20 kg kukkakaali, raaste
0,20 kg kesäkurpitsa, raaste
0,10 l omenaviinietikka
0,10 l sitruunamehu
0,05 l oliiviöljy
0,05 l seesamöljy, paahdettu
0,01 kg siirappi, vaalea
0,00 kg suola
1 kpl minttu- ja korianteri, ruukku
3 kpl sitruuna, lohko
Valmistusohjeet
1
Kiehauta couscous ja anna jäähtyä. Paista härkäpapumuru ja mausta harissatahnalla, jäähdytä.
2
Raasta kukkakaali ja kesäkurpitsa ja mausta.
3
Sekoita keskenään couscous ja maustettu raastesalaatti. Kaada päälle harissamaustettu härkäpapumuruseos. Koristele mintun ja korianterin lehdillä sekä sitruunanlohkoilla.