Beanit® härkäpapumuru-nachovuoka | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-nachovuoka

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Maissilastu
 0,50 kg Ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen
 0,50 kg juustoraaste, vegaaninen
 0,40 kg salsakastike
 0,20 kg tomaatti, lohko/viipale
 0,20 kg punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina
 0,10 kg Jalapeno, viipale
 0,01 kg Korianteri, tuore

Ohjeet

1

Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.

2

Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.

3

Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.

Beanit® härkäpapumuru-nachovuoka

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Maissilastu
 0,50 kg Ranskankerma (chili tai maustamaton), vegaaninen
 0,50 kg juustoraaste, vegaaninen
 0,40 kg salsakastike
 0,20 kg tomaatti, lohko/viipale
 0,20 kg punasipuli, hienonnettuna tai suikaleina
 0,10 kg Jalapeno, viipale
 0,01 kg Korianteri, tuore

Valmistusohjeet

1

Kaada maissilastuja voideltuun GN 1/1 vuokaan niin, että pohja peittyy. Sekoita härkäpapumuru salsakastikkeeseen ja kaada siitä puolet maissilastujen päälle. Ripottele puolet punasipuleista, tomaateista sekä jalapenoviipaleista härkäpapumurusalsan päälle.

2

Kaada loput maissilastut ja niiden päälle loput täytteistä. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista n. 200 asteessa n.15min.

3

Tarjotessa pinnalle voi ripotella tuoretta korianteria.

JaaTwiittaaTallenna