Beanit® härkäpapumuru-perunasalaatti | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-perunasalaatti

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,80 kg peruna, kypsä
 0,10 l oliiviöljy
 0,05 kg valkosipulimurska
 0,01 kg inkivääritahna
 0,10 kg punasipuli, suikale
 0,00 kg kevätsipuli tai ruohosipuli, hienonnettu
 0,00 kg suola
 0,00 kg mustapippurirouhe
Koristeluun
 5 kpl tilli, oksa

Ohjeet

1

Paista härkäpapumuru pannulla tai uunissa rapeaksi ja jäähdytä.

2

Paloittele perunat ja mausta ne hyvin. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan.
Koristele tillillä.

Beanit® härkäpapumuru-perunasalaatti

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,80 kg peruna, kypsä
 0,10 l oliiviöljy
 0,05 kg valkosipulimurska
 0,01 kg inkivääritahna
 0,10 kg punasipuli, suikale
 0,00 kg kevätsipuli tai ruohosipuli, hienonnettu
 0,00 kg suola
 0,00 kg mustapippurirouhe
Koristeluun
 5 kpl tilli, oksa

Valmistusohjeet

1

Paista härkäpapumuru pannulla tai uunissa rapeaksi ja jäähdytä.

2

Paloittele perunat ja mausta ne hyvin. Nostele joukkoon härkäpapumuru ja kaada tarjoiluastiaan.
Koristele tillillä.

JaaTwiittaaTallenna