Beanit® pestopasta | Beanit Ammattilaisille

Beanit® pestopasta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,80 kg Beanit® Härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Torino Täysjyväpenne pasta
 0,50 kg Pestokastike, vegaaninen
 0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
 0,05 kg Basilika, tuore

Ohjeet

1

Keitä pasta al dente ja valuta hyvin.

2

Paista härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeaksi.

3

Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.

4

Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja sekä tuoretta basilikaa.

Beanit® pestopasta

Ainesosat

 0,80 kg Beanit® Härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg Torino Täysjyväpenne pasta
 0,50 kg Pestokastike, vegaaninen
 0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
 0,05 kg Basilika, tuore

Valmistusohjeet

1

Keitä pasta al dente ja valuta hyvin.

2

Paista härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeaksi.

3

Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.

4

Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja sekä tuoretta basilikaa.

JaaTwiittaaTallenna