Raaka-aineet
0,80 kg Beanit® Härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
1,00 kg Torino Täysjyväpenne pasta
0,50 kg Pestokastike, vegaaninen
0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
0,05 kg Basilika, tuore
Ohjeet
1
Keitä pasta al dente ja valuta hyvin.
2
Paista härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeaksi.
3
Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.
4
Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja sekä tuoretta basilikaa.
Ainesosat
0,80 kg Beanit® Härkäpapusuikale, maustamaton 2,5kg
1,00 kg Torino Täysjyväpenne pasta
0,50 kg Pestokastike, vegaaninen
0,20 kg Parmesanlastu, vegaaninen
0,05 kg Basilika, tuore
Valmistusohjeet
1
Keitä pasta al dente ja valuta hyvin.
2
Paista härkäpapusuikaleet uunissa tai pannulla rapeaksi.
3
Sekoita pastan joukkoon pestokastike ja härkäpapusuikaleet.
4
Kuumenna uunissa tai pannulla 70 asteiseksi ja ripottele pinnalle parmesaanilastuja sekä tuoretta basilikaa.