Tulostusasetukset

Beanit® Kimchi

Annoksia10 annosta

 0,10 kg Beanit® härkäpapumuru, maustamaton 2,5kg
 1,00 kg kiinankaali
 0,50 kg vesi
 0,05 kg merisuola
Chilitahna
 0,05 kg valkosipulitahna
 0,05 kg inkivääritahna
 0,10 kg gochujang-korealainen chilitahna
 0,05 kg tamarinditahna
 0,10 kg ruokosokeri
 0,10 kg vesi
1

Suikaloi kiinankaali noin sentin levyisiksi suikaleiksi. Liuota suola kädenlämpöiseen veteen ja kaada kaalisuikaleiden päälle. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja siirrä kylmään. Sekoittele päivän aikana muutaman kerran.

2

Anna kaalin mehustua yön yli kylmiössä.

3

Valuta kaalisuikaleet ja valmista chilitahna. Sekoita härkäpapumuru ja chilitahna hyvin kaalin joukkoon.

Ravintosisältö

Annoksia 0