Raaka-aineet
1,00 kg myskikurpitsakuutio
0,02 kg valkosipulimurska
0,01 kg öljy
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
0,01 kg salvia, kuivattu tai tuore
Beanit® crumble
0,20 kg Beanit® härkäpapumuru,maustamaton 2,5kg
0,10 kg Elovena gluteeniton iso täysjyväkaurahiutale
0,10 kg vaalea siirappi
0,01 kg suola
0,05 kg fariinisokeri tai ruskeasokeri
Koristeluun
tuoretta salviaa
Ohjeet
1
Kuutioi myskikurpitsa. Paahda noin 15minuuttia 200 asteissa uunissa valkosipulin, öljyn ja mausteiden kanssa.
2
Valmista crumble sekoittamalla kaikki aineet. Kaada crumble kurpitsakuutioiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.
3
Ripottele päälle tuoretta salviaa.
Ainesosat
1,00 kg myskikurpitsakuutio
0,02 kg valkosipulimurska
0,01 kg öljy
0,01 kg suola
0,01 kg mustapippurirouhe
0,01 kg salvia, kuivattu tai tuore
Beanit® crumble
0,20 kg Beanit® härkäpapumuru,maustamaton 2,5kg
0,10 kg Elovena gluteeniton iso täysjyväkaurahiutale
0,10 kg vaalea siirappi
0,01 kg suola
0,05 kg fariinisokeri tai ruskeasokeri
Koristeluun
tuoretta salviaa
Valmistusohjeet
1
Kuutioi myskikurpitsa. Paahda noin 15minuuttia 200 asteissa uunissa valkosipulin, öljyn ja mausteiden kanssa.
2
Valmista crumble sekoittamalla kaikki aineet. Kaada crumble kurpitsakuutioiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia.
3
Ripottele päälle tuoretta salviaa.