Beanit® panang curry | Beanit Ammattilaisille

Beanit® panang curry

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,50 kg Beanit® Härkäpapusuikale- tai muru, Maustamaton 2,5kg
 2,00 kg Kookoskerma tai -maito
 0,50 kg Panang currytahna
 0,20 kg valkosipulitahna
 0,20 kg porkkanasuikale
 0,20 kg parsa- tai kukkakaalin kukinto
 0,10 kg sokeriherne
 0,10 kg ruokosokeri
 0,10 kg limemehu
 0,10 kg kalakastike
 30 kpl Kaffirlimetinlehti
Viimeistelyyn
 0,10 kg suolapähkinärouhe
 0,05 kg kevätsipuli
 0,10 kg limelohko

Ohjeet

1

Kuumenna pannulla tai uunissa puolet kookosmaidosta tai -kermasta ja keitä n. 3 minuuttia. Lisää mukaan kasvikset, kaffirlimetinlehdet, currytahna ja valkosipulitahna, hauduta muutama minuutti. Lisää loput kookosmaidosta tai -kermasta sekä härkäpapusuikaleet tai -muru ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta sokerilla, limemehulla, kalakastikkeella ja kaffirlimetinlehdillä.

2

Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinärouhe, kevätsipuli ja limelohkot.

3

Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.

Beanit® panang curry

Ainesosat

 1,50 kg Beanit® Härkäpapusuikale- tai muru, Maustamaton 2,5kg
 2,00 kg Kookoskerma tai -maito
 0,50 kg Panang currytahna
 0,20 kg valkosipulitahna
 0,20 kg porkkanasuikale
 0,20 kg parsa- tai kukkakaalin kukinto
 0,10 kg sokeriherne
 0,10 kg ruokosokeri
 0,10 kg limemehu
 0,10 kg kalakastike
 30 kpl Kaffirlimetinlehti
Viimeistelyyn
 0,10 kg suolapähkinärouhe
 0,05 kg kevätsipuli
 0,10 kg limelohko

Valmistusohjeet

1

Kuumenna pannulla tai uunissa puolet kookosmaidosta tai -kermasta ja keitä n. 3 minuuttia. Lisää mukaan kasvikset, kaffirlimetinlehdet, currytahna ja valkosipulitahna, hauduta muutama minuutti. Lisää loput kookosmaidosta tai -kermasta sekä härkäpapusuikaleet tai -muru ja hauduta noin 10 minuuttia. Mausta sokerilla, limemehulla, kalakastikkeella ja kaffirlimetinlehdillä.

2

Tarkista maku ja ripottele pinnalle lopuksi suolapähkinärouhe, kevätsipuli ja limelohkot.

3

Tarjoa nuudelin tai jasmiiniriisin kanssa.

JaaTwiittaaTallenna