Beanit® härkäpapumuru-pastavuoka | Beanit Ammattilaisille

Beanit® härkäpapumuru-pastavuoka

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,01 kg pizzamauste
 0,14 kg aurinkokuivattua tomaatti tai tuore tomaatti tai tomaattisalsa
 0,20 kg parmesanraaste
 1,60 kg tomaattipastakastike
 0,60 l vesi
 0,80 kg gnocchipasta tai muu vastaava pasta
 0,40 kg ranskankerma
 0,20 kg tomaattikuutio tai kirsikkatomaatti
Pinnalle
 0,25 kg mozzarella tai juustoraaste
 0,06 kg basilika, tuore

Ohjeet

1

Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.

2

Kypsennä uunissa n. 180 asteessa n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä.

3

Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia.

4

Silppua basilikaa pinnalle.

Beanit® härkäpapumuru-pastavuoka

Ainesosat

 1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,01 kg pizzamauste
 0,14 kg aurinkokuivattua tomaatti tai tuore tomaatti tai tomaattisalsa
 0,20 kg parmesanraaste
 1,60 kg tomaattipastakastike
 0,60 l vesi
 0,80 kg gnocchipasta tai muu vastaava pasta
 0,40 kg ranskankerma
 0,20 kg tomaattikuutio tai kirsikkatomaatti
Pinnalle
 0,25 kg mozzarella tai juustoraaste
 0,06 kg basilika, tuore

Valmistusohjeet

1

Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.

2

Kypsennä uunissa n. 180 asteessa n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä.

3

Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia.

4

Silppua basilikaa pinnalle.

JaaTwiittaaTallenna