Raaka-aineet
1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,01 kg pizzamauste
0,14 kg aurinkokuivattua tomaatti tai tuore tomaatti tai tomaattisalsa
0,20 kg parmesanraaste
1,60 kg tomaattipastakastike
0,60 l vesi
0,80 kg gnocchipasta tai muu vastaava pasta
0,40 kg ranskankerma
0,20 kg tomaattikuutio tai kirsikkatomaatti
Pinnalle
0,25 kg mozzarella tai juustoraaste
0,06 kg basilika, tuore
Ohjeet
1
Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.
2
Kypsennä uunissa n. 180 asteessa n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä.
3
Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia.
4
Silppua basilikaa pinnalle.
Ainesosat
1,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,01 kg pizzamauste
0,14 kg aurinkokuivattua tomaatti tai tuore tomaatti tai tomaattisalsa
0,20 kg parmesanraaste
1,60 kg tomaattipastakastike
0,60 l vesi
0,80 kg gnocchipasta tai muu vastaava pasta
0,40 kg ranskankerma
0,20 kg tomaattikuutio tai kirsikkatomaatti
Pinnalle
0,25 kg mozzarella tai juustoraaste
0,06 kg basilika, tuore
Valmistusohjeet
1
Laita aineet GN 1/1 –65 vuokaan mozzarellaa ja basilikaa lukuun ottamatta ja sekoita hyvin.
2
Kypsennä uunissa n. 180 asteessa n. 45 minuuttia, kunnes pastat ovat kypsiä.
3
Levitä revitty mozzarella tai juustoraaste päälle ja jatka paistamista vielä n. 5 minuuttia.
4
Silppua basilikaa pinnalle.