Raaka-aineet
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,05 kg sipuli, hienonnettu
0,02 kg lehtisellerin varsi, hienonnettu
0,10 kg paprika, kuutio
0,01 kg valkosipulimurska
0,00 kg suola
0,00 kg mustapippuri, rouhittu
0,10 kg Worcestershire-kastike
0,40 kg tomaatti, paseerattu
4 kpl hampurilaissämpylä
0,05 kg salaatti, rapea
4 cheddarjuusto, viipale (vegaaninen)
Ohjeet
1
Valmista hampurilaisten täyte ja anna maustua.
2
Halkaise sämpylät. Paista niihin rapea pinta pannulla tai uunissa. Lisää sämpyläpohjalle juusto ja salaatinlehti. Lusikoi päälle täyte ja nosta sämpylän kansi päälle.
Ainesosat
0,50 kg Beanit® Härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,05 kg sipuli, hienonnettu
0,02 kg lehtisellerin varsi, hienonnettu
0,10 kg paprika, kuutio
0,01 kg valkosipulimurska
0,00 kg suola
0,00 kg mustapippuri, rouhittu
0,10 kg Worcestershire-kastike
0,40 kg tomaatti, paseerattu
4 kpl hampurilaissämpylä
0,05 kg salaatti, rapea
4 cheddarjuusto, viipale (vegaaninen)
Valmistusohjeet
1
Valmista hampurilaisten täyte ja anna maustua.
2
Halkaise sämpylät. Paista niihin rapea pinta pannulla tai uunissa. Lisää sämpyläpohjalle juusto ja salaatinlehti. Lusikoi päälle täyte ja nosta sämpylän kansi päälle.