Harissa Beanit® ja kukkakaalicouscous | Beanit Ammattilaisille

Harissa Beanit® ja kukkakaalicouscous

Annoksia15 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
 0,04 l Öljy
 0,04 kg Harissatahna
 0,24 kg Helmicouscous
 0,70 kg Kukkakaali
 0,50 kg Kesäkurpitsa
 0,06 l Omenaviinietikka
 0,04 l Seesamiöljy
 0,03 l Sitruunan mehu
 Suolaa
 Viimeistely: Puolikas sitruuna lohkoina, tuore minttu hienonnettuna

Ohjeet

1

Paista Beanit® härkäpapusuikaleita tai härkäpapumurua kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.

2

Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon. Mausta etikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon.

3

Sekoita ja lisää Beanit®-suikaleet tai muru salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella mintulla.

Harissa Beanit® ja kukkakaalicouscous

Ainesosat

 0,50 kg Beanit® härkäpapusuikale tai härkäpapumuru, maustamaton
 0,04 l Öljy
 0,04 kg Harissatahna
 0,24 kg Helmicouscous
 0,70 kg Kukkakaali
 0,50 kg Kesäkurpitsa
 0,06 l Omenaviinietikka
 0,04 l Seesamiöljy
 0,03 l Sitruunan mehu
 Suolaa
 Viimeistely: Puolikas sitruuna lohkoina, tuore minttu hienonnettuna

Valmistusohjeet

1

Paista Beanit® härkäpapusuikaleita tai härkäpapumurua kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon harissatahna. Ota paistetut suikaleet syrjään pannulta.

2

Keitä couscous miedosti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi ja jäähdytä. Hienonna kukkakaali ja kuutioi kesäkurpitsa jäähtyneen couscousin joukkoon. Mausta etikalla, seesamiöljyllä ja sitruunan mehulla. Pyöritä muutama kierros suolaa myllystä joukkoon.

3

Sekoita ja lisää Beanit®-suikaleet tai muru salaattiin. Anna makujen tekeytyä hetki kylmässä ennen tarjoilua. Viimeistele sitruunalohkoilla ja tuoreella mintulla.

JaaTwiittaaTallenna