Härkäpapu-kasvissosekeitto | Beanit Ammattilaisille

Härkäpapu-kasvissosekeitto

Annoksia100 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,90 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 22,60 kg vettä
 5,00 kg porkkanaa
 5,40 kg kukkakaalia
 3,60 kg sipulia
 0,01 kg currya (0,03%)
 0,01 kg chilimausteseosta (0,03%)
 0,02 kg suolaa (0,5%)
 2,70 kg sulatejuustoa (laktoositon)
 0,09 kg tilliä

Ohjeet

1

Mittaa vesi pataan, lisää kasvikset ja mausteet.

2

Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi ja soseuta ne.

3

Lisää soseutettuun keittoon kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos. Älä soseuta härkäpapumurua.
Lisää lopuksi keittoon tilli.

4

Vinkki: jos haluat reseptin vegaaniseksi korvaa sulatejuusto vegaanilla juustolla

Härkäpapu-kasvissosekeitto

Ainesosat

 0,90 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 22,60 kg vettä
 5,00 kg porkkanaa
 5,40 kg kukkakaalia
 3,60 kg sipulia
 0,01 kg currya (0,03%)
 0,01 kg chilimausteseosta (0,03%)
 0,02 kg suolaa (0,5%)
 2,70 kg sulatejuustoa (laktoositon)
 0,09 kg tilliä

Valmistusohjeet

1

Mittaa vesi pataan, lisää kasvikset ja mausteet.

2

Kypsennä kasvikset aivan kypsiksi ja soseuta ne.

3

Lisää soseutettuun keittoon kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos. Älä soseuta härkäpapumurua.
Lisää lopuksi keittoon tilli.

4

Vinkki: jos haluat reseptin vegaaniseksi korvaa sulatejuusto vegaanilla juustolla

JaaTwiittaaTallenna