Härkäpapu-porkkanavuoka | Beanit Ammattilaisille

Härkäpapu-porkkanavuoka

Annoksia18 annosta
Annos-
määrä

Herkullisen porkkanavuoan annoskoko on tässä reseptissä laskettu 300 gramman mukaan, eli pääruokana tarjottavaksi. Jos teet vuokaa lisukkeeksi, riittää annoskooksi 100 grammaa, ja reseptin saanto kolminkertaistuu.

Raaka-aineet

 4,50 kg Porkkanaa
 6,00 kg Vettä
 0,09 kg Hasselpähkinärouhetta
 0,09 kg Hunajaa
 0,02 kg Muskottipähkinää
 0,15 kg Suolaa
 0,30 kg Kananmunaa
 0,15 kg Ruokakermaa (laktoositonta)
 0,30 kg Verso Härkäpapurouheseosta

Ohjeet

1

Kypsennä porkkanat padassa aivan kypsiksi. Soseuta.

2

Lisää soseen joukkoon hasselpähkinärouhe, hunaja, mausteet, kananmuna ja kerma. Sekoita tasaiseksi.

3

Lisää härkäpapurouhe seokseen kevyesti sekoitellen.

4

Voitele vuoka. Pane massa vuokaan ja koristele pinta. Lisää ohuesti pinnalle korppujauhoa.

5

Kypsennä. Yhdistelmätoiminto 180 ºC, 30 min.

Härkäpapu-porkkanavuoka

Ainesosat

 4,50 kg Porkkanaa
 6,00 kg Vettä
 0,09 kg Hasselpähkinärouhetta
 0,09 kg Hunajaa
 0,02 kg Muskottipähkinää
 0,15 kg Suolaa
 0,30 kg Kananmunaa
 0,15 kg Ruokakermaa (laktoositonta)
 0,30 kg Verso Härkäpapurouheseosta

Valmistusohjeet

1

Kypsennä porkkanat padassa aivan kypsiksi. Soseuta.

2

Lisää soseen joukkoon hasselpähkinärouhe, hunaja, mausteet, kananmuna ja kerma. Sekoita tasaiseksi.

3

Lisää härkäpapurouhe seokseen kevyesti sekoitellen.

4

Voitele vuoka. Pane massa vuokaan ja koristele pinta. Lisää ohuesti pinnalle korppujauhoa.

5

Kypsennä. Yhdistelmätoiminto 180 ºC, 30 min.

JaaTwiittaaTallenna