Härkäpapusämpylät | Beanit Ammattilaisille

Härkäpapusämpylät

Annoksia55 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,15 kg Härkis® härkäpapurouheseos
 1,00 kg maitoa (laktoositon)
 0,01 kg suolaa
 0,01 kg kuminaa
 0,01 kg anista
 0,05 kg pellavansiemeniä
 0,06 kg siirappia
 0,10 kg kaurahiutaleita
 0,40 kg ohrahiutaleita
 0,10 kg hiivaa
 0,17 kg juoksevaa margariinia
 0,70 kg vehnäjauhoja

Ohjeet

1

Lämmitä maito. Lisää mausteet, siirappi, kaurahiutaleet, ohrajauhot, hiiva, margariini ja vehnäjauhot.

2

Lisää taikinan vaivauksen loppuvaiheessa härkäpapurouheseos.

3

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Leivo sämpylät. Nostata vielä hetki. Ripottele pintaan pellavansiemenet.
Paista kiertoilmatoiminnolla 180-200 ℃.

Härkäpapusämpylät

Ainesosat

 0,15 kg Härkis® härkäpapurouheseos
 1,00 kg maitoa (laktoositon)
 0,01 kg suolaa
 0,01 kg kuminaa
 0,01 kg anista
 0,05 kg pellavansiemeniä
 0,06 kg siirappia
 0,10 kg kaurahiutaleita
 0,40 kg ohrahiutaleita
 0,10 kg hiivaa
 0,17 kg juoksevaa margariinia
 0,70 kg vehnäjauhoja

Valmistusohjeet

1

Lämmitä maito. Lisää mausteet, siirappi, kaurahiutaleet, ohrajauhot, hiiva, margariini ja vehnäjauhot.

2

Lisää taikinan vaivauksen loppuvaiheessa härkäpapurouheseos.

3

Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Leivo sämpylät. Nostata vielä hetki. Ripottele pintaan pellavansiemenet.
Paista kiertoilmatoiminnolla 180-200 ℃.

JaaTwiittaaTallenna