Raaka-aineet
0,15 kg Härkis® härkäpapurouheseos
1,00 kg maitoa (laktoositon)
0,01 kg suolaa
0,01 kg kuminaa
0,01 kg anista
0,05 kg pellavansiemeniä
0,06 kg siirappia
0,10 kg kaurahiutaleita
0,40 kg ohrahiutaleita
0,10 kg hiivaa
0,17 kg juoksevaa margariinia
0,70 kg vehnäjauhoja
Ohjeet
1
Lämmitä maito. Lisää mausteet, siirappi, kaurahiutaleet, ohrajauhot, hiiva, margariini ja vehnäjauhot.
2
Lisää taikinan vaivauksen loppuvaiheessa härkäpapurouheseos.
3
Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Leivo sämpylät. Nostata vielä hetki. Ripottele pintaan pellavansiemenet.
Paista kiertoilmatoiminnolla 180-200 ℃.
Ainesosat
0,15 kg Härkis® härkäpapurouheseos
1,00 kg maitoa (laktoositon)
0,01 kg suolaa
0,01 kg kuminaa
0,01 kg anista
0,05 kg pellavansiemeniä
0,06 kg siirappia
0,10 kg kaurahiutaleita
0,40 kg ohrahiutaleita
0,10 kg hiivaa
0,17 kg juoksevaa margariinia
0,70 kg vehnäjauhoja
Valmistusohjeet
1
Lämmitä maito. Lisää mausteet, siirappi, kaurahiutaleet, ohrajauhot, hiiva, margariini ja vehnäjauhot.
2
Lisää taikinan vaivauksen loppuvaiheessa härkäpapurouheseos.
3
Anna taikinan kohota kaksinkertaiseksi. Leivo sämpylät. Nostata vielä hetki. Ripottele pintaan pellavansiemenet.
Paista kiertoilmatoiminnolla 180-200 ℃.