Härkis®-kaalilaatikko & puolukkasalsa | Beanit Ammattilaisille

Härkis®-kaalilaatikko & puolukkasalsa

Annoksia20 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,70 kg HÄRKIS® Original
 3,00 kg Kaalisuikale
 0,40 kg Täysjyväriisi
 0,40 kg Porkkanasuikale, pakaste
 0,20 kg Sipulikuutio
Liemi
 2,00 l Vesi
 0,06 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Suola
 0,00 kg Mustapippuri rouhittu
 0,00 kg Meirami, kuivattu
 0,20 kg Siirappi, vegaaninen
Puolukkasalsa
 0,40 kg Puolukka, pakaste
 0,10 kg Omenakuutio
 0,07 kg Sokeri

Ohjeet

1

Kuullota kaalisuikaleet sekoittavassa padassa tai esipaista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.

2

Lisää kaalin joukkoon HÄRKIS®, riisi, porkkanasuikaleet ja sipuli. Annostele vuokaan.

3

Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Valuta pintaan siirappi. 

4

Paista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa (50% kosteus) n. 45 minuuttia. Laita kansi vuoan päälle lämpösäilytyksen ajaksi. Sekoita puolukkasalsan ainekset ja tarjoile kaalilaatikon lisäkkeenä.  

Härkis®-kaalilaatikko & puolukkasalsa

Ainesosat

 0,70 kg HÄRKIS® Original
 3,00 kg Kaalisuikale
 0,40 kg Täysjyväriisi
 0,40 kg Porkkanasuikale, pakaste
 0,20 kg Sipulikuutio
Liemi
 2,00 l Vesi
 0,06 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Suola
 0,00 kg Mustapippuri rouhittu
 0,00 kg Meirami, kuivattu
 0,20 kg Siirappi, vegaaninen
Puolukkasalsa
 0,40 kg Puolukka, pakaste
 0,10 kg Omenakuutio
 0,07 kg Sokeri

Valmistusohjeet

1

Kuullota kaalisuikaleet sekoittavassa padassa tai esipaista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa noin 10 minuuttia.

2

Lisää kaalin joukkoon HÄRKIS®, riisi, porkkanasuikaleet ja sipuli. Annostele vuokaan.

3

Sekoita liemen ainekset ja kaada vuokaan. Valuta pintaan siirappi. 

4

Paista yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa (50% kosteus) n. 45 minuuttia. Laita kansi vuoan päälle lämpösäilytyksen ajaksi. Sekoita puolukkasalsan ainekset ja tarjoile kaalilaatikon lisäkkeenä.  

JaaTwiittaaTallenna