HÄRKIS®-makaronilaatikko (kylmävalmistus) | Beanit Ammattilaisille

HÄRKIS®-makaronilaatikko (kylmävalmistus)

Annoksia17 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,55 kg HÄRKIS® Original
 0,70 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 2,00 l Vesi
 0,11 kg Kylmäliukoinen tärkkelys (Knorr)
 0,01 kg Suola
 0,03 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,02 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Herbes de Provence, yrttiseos
 0,19 kg Maustamaton tuorejuusto (laktoositon)
 0,03 kg Paprikapyree (Knorr)
 0,90 kg Torino Täysjyvä sarvimakaroni
 0,25 kg Sipulikuutio, pakaste

Ohjeet

1

Annostele pataan noin puolet nesteistä.

2

Yhdistä kuivamausteet ja liemijauhe kylmätärkkelyksen joukkoon. Sekoita voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaien kuiva-ainekset nesteen joukkoon.

3

Lisää loput nesteet, tuorejuusto ja paprikapyree. Sekoita ja anna liemen saostua herken.
 

4

Sekoita joukkoon makaronit, sipuli ja HÄRKIS®. Annostele massa vuokiin.

5

Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 45 minuuttia (sisälämpötila noin 82° C). Ruskista tarvittaessa paiston loppuvaiheessa kuivapaistolla. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

HÄRKIS®-makaronilaatikko (kylmävalmistus)

Ainesosat

 0,55 kg HÄRKIS® Original
 0,70 l Elovena kauraruoka maustamaton 15%
 2,00 l Vesi
 0,11 kg Kylmäliukoinen tärkkelys (Knorr)
 0,01 kg Suola
 0,03 kg Mustapippuri, rouhittu
 0,02 kg Kasvisliemi, vähäsuolainen
 0,01 kg Herbes de Provence, yrttiseos
 0,19 kg Maustamaton tuorejuusto (laktoositon)
 0,03 kg Paprikapyree (Knorr)
 0,90 kg Torino Täysjyvä sarvimakaroni
 0,25 kg Sipulikuutio, pakaste

Valmistusohjeet

1

Annostele pataan noin puolet nesteistä.

2

Yhdistä kuivamausteet ja liemijauhe kylmätärkkelyksen joukkoon. Sekoita voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaien kuiva-ainekset nesteen joukkoon.

3

Lisää loput nesteet, tuorejuusto ja paprikapyree. Sekoita ja anna liemen saostua herken.
 

4

Sekoita joukkoon makaronit, sipuli ja HÄRKIS®. Annostele massa vuokiin.

5

Paista yhdistelmäpaistolla 130 asteessa noin 45 minuuttia (sisälämpötila noin 82° C). Ruskista tarvittaessa paiston loppuvaiheessa kuivapaistolla. Anna vetäytyä ennen tarjoilua.

JaaTwiittaaTallenna