Kasvis-härkäpapupihvit | Beanit Ammattilaisille

Kasvis-härkäpapupihvit

Annoksia30 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

 0,20 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 0,30 kg Kaalia
 0,15 kg Sipulia
 0,10 kg Parsakaalia
 0,02 kg Currya
 0,05 kg Kuivattua tomaattia
 0,04 kg Fariinisokeria
 0,01 kg Suolaa
 0,00 kg Yrttiseosta
 0,00 kg Pippuriseosta
 0,20 kg Kananmunaa
 0,02 kg Maissitärkkelystä
 0,15 kg Ruokakermaa (15% rasvaa)

Ohjeet

1

Raasta ohuella raastinterällä (1-2 mm) tai hienonna kutterilla kaali, sipuli, parsakaali ja tomaatti.

2

Lisää kasvisseoksen joukkoon, mausteet, kananmuna, maissitärkkelys ja ruokakerma. Sekoita massa tasaiseksi.

3

.Lisää massaan kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos.

4

Voitele silikoni- tai ohukaispellit huolellisesti. Annostele massa vuokiin.

5

Kypsennä Kiertoilmatoiminto 180-200 ºC, 20 %, 15 minuuttia.

Kasvis-härkäpapupihvit

Ainesosat

 0,20 kg Härkis® Härkäpapurouheseosta
 0,30 kg Kaalia
 0,15 kg Sipulia
 0,10 kg Parsakaalia
 0,02 kg Currya
 0,05 kg Kuivattua tomaattia
 0,04 kg Fariinisokeria
 0,01 kg Suolaa
 0,00 kg Yrttiseosta
 0,00 kg Pippuriseosta
 0,20 kg Kananmunaa
 0,02 kg Maissitärkkelystä
 0,15 kg Ruokakermaa (15% rasvaa)

Valmistusohjeet

1

Raasta ohuella raastinterällä (1-2 mm) tai hienonna kutterilla kaali, sipuli, parsakaali ja tomaatti.

2

Lisää kasvisseoksen joukkoon, mausteet, kananmuna, maissitärkkelys ja ruokakerma. Sekoita massa tasaiseksi.

3

.Lisää massaan kevyesti sekoittaen härkäpapurouheseos.

4

Voitele silikoni- tai ohukaispellit huolellisesti. Annostele massa vuokiin.

5

Kypsennä Kiertoilmatoiminto 180-200 ºC, 20 %, 15 minuuttia.

JaaTwiittaaTallenna