Raikkaan keväinen pizza, jossa yhdistyvät Beanit® härkäpapumuru ja kasvikset.
Reseptin on luonut Pizzamestari 2021 -kilpailun voittaja Ryan Rodrigo.
"Beanit® tuo pizzan makuihin ainutlaatuista syvyyttä, eikä heti edes huomaa, että se on täysin kasviperäistä. Rapeaksi paistuvan Beanit® suikaleen tai murun voi lisätä pizzaan helposti joko sellaisenaan tai pannulla paistamisen jälkeen." - Ryan Rodrigo
Raaka-aineet
Ohjeet
Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.
Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.
Valuta fermentoidut parsat.
Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.
Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.
Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.
Ainesosat
Valmistusohjeet
Valmista rapea lehtikaali: laita lehtikaali vuokaan ja lorauta päälle sitruunamehua sekä suolaa ja pippuria. Laita vuoka uuniin 190 asteeseen 8-10min, kunnes lehtikaali on kuivunut ja rapea. Anna jäähtyä.
Paahda artisokalle kaunis pinta ja jäähdytä. Paista härkäpapumuru pannulla rapeaksi mausteiden kanssa ja jäähdytä.
Valuta fermentoidut parsat.
Levitä pizzapohjalle tomaattikastike. Ripottele raaka-aineet kastikkeen päälle.
Paista pizza kauniin väriseksi ja rapeaksi.
Koristele pizza heti paistamisen jälkeen rapealla lehtikaalilla sekä tuoreilla oreganolla, basilikalla ja versoilla. Lorauta sitten päälle kaura fraichea antamaan hieman happamuutta.