Korean hot dog Beanit® härkäpapumurusta | Beanit Ammattilaisille

Korean hot dog Beanit® härkäpapumurusta

Annoksia10 annosta
Annos-
määrä

Raaka-aineet

Beanit® makkara
 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,20 l vesi
 0,10 kg korppujauho, gluteeniton
 0,01 kg perunajauho
 0,10 kg porkkana, raastettu
 0,05 kg sipuli, raastettu
 0,01 kg valkosipulimurska
 0,00 kg inkivääritahna
 0,01 kg gochujang, chilitahna
Hot dog
 10 kpl hot dog -sämpylä
 0,20 kg punakaali-porkkana slaw
 0,05 kg punasipuli, suikale
 0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,01 kg gochujang kastike: seesamiöljy, riisiviinietikka ja gochujang
 0,01 kg paahdettu sipuli

Ohjeet

1

Soseuta kaikki makkaran aineet yleiskoneella tasaiseksi massaksi ja muotoile makkaroiksi. Paista pannulla tai uunissa pinnaltaan rapeiksi.

2

Kokoa hot dogit. Koristele majoneesilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile gochujang kastike kulhossa.

Korean hot dog Beanit® härkäpapumurusta

Ainesosat

Beanit® makkara
 0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
 0,20 l vesi
 0,10 kg korppujauho, gluteeniton
 0,01 kg perunajauho
 0,10 kg porkkana, raastettu
 0,05 kg sipuli, raastettu
 0,01 kg valkosipulimurska
 0,00 kg inkivääritahna
 0,01 kg gochujang, chilitahna
Hot dog
 10 kpl hot dog -sämpylä
 0,20 kg punakaali-porkkana slaw
 0,05 kg punasipuli, suikale
 0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
 0,01 kg gochujang kastike: seesamiöljy, riisiviinietikka ja gochujang
 0,01 kg paahdettu sipuli

Valmistusohjeet

1

Soseuta kaikki makkaran aineet yleiskoneella tasaiseksi massaksi ja muotoile makkaroiksi. Paista pannulla tai uunissa pinnaltaan rapeiksi.

2

Kokoa hot dogit. Koristele majoneesilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile gochujang kastike kulhossa.

JaaTwiittaaTallenna