Raaka-aineet
Beanit® makkara
0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,20 l vesi
0,10 kg korppujauho, gluteeniton
0,01 kg perunajauho
0,10 kg porkkana, raastettu
0,05 kg sipuli, raastettu
0,01 kg valkosipulimurska
0,00 kg inkivääritahna
0,01 kg gochujang, chilitahna
Hot dog
10 kpl hot dog -sämpylä
0,20 kg punakaali-porkkana slaw
0,05 kg punasipuli, suikale
0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
0,01 kg gochujang kastike: seesamiöljy, riisiviinietikka ja gochujang
0,01 kg paahdettu sipuli
Ohjeet
1
Soseuta kaikki makkaran aineet yleiskoneella tasaiseksi massaksi ja muotoile makkaroiksi. Paista pannulla tai uunissa pinnaltaan rapeiksi.
2
Kokoa hot dogit. Koristele majoneesilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile gochujang kastike kulhossa.
Ainesosat
Beanit® makkara
0,50 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,20 l vesi
0,10 kg korppujauho, gluteeniton
0,01 kg perunajauho
0,10 kg porkkana, raastettu
0,05 kg sipuli, raastettu
0,01 kg valkosipulimurska
0,00 kg inkivääritahna
0,01 kg gochujang, chilitahna
Hot dog
10 kpl hot dog -sämpylä
0,20 kg punakaali-porkkana slaw
0,05 kg punasipuli, suikale
0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
0,01 kg gochujang kastike: seesamiöljy, riisiviinietikka ja gochujang
0,01 kg paahdettu sipuli
Valmistusohjeet
1
Soseuta kaikki makkaran aineet yleiskoneella tasaiseksi massaksi ja muotoile makkaroiksi. Paista pannulla tai uunissa pinnaltaan rapeiksi.
2
Kokoa hot dogit. Koristele majoneesilla ja paahdetulla sipulilla. Tarjoile gochujang kastike kulhossa.