Raaka-aineet
0,05 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
0,01 kg misotahna
0,20 kg sushiriisi, kypsä
0,01 l riisiviinietikka
0,00 kg sokeri
0,00 kg suola
0,00 kg kurkku, suikale
0,00 kg porkkana, suikale
0,00 kg sipulirouhe, paahdettu
Ohjeet
1
Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.
2
Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä.
3
Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa. Leikkaa rullasta maki-viipaleet. Pursota päälle tahna.
Koristele paahdetulla sipulilla.
Ainesosat
0,05 kg Beanit® härkäpapumuru, Maustamaton 2,5kg
0,05 kg majoneesi (vegaaninen)
0,01 kg misotahna
0,20 kg sushiriisi, kypsä
0,01 l riisiviinietikka
0,00 kg sokeri
0,00 kg suola
0,00 kg kurkku, suikale
0,00 kg porkkana, suikale
0,00 kg sipulirouhe, paahdettu
Valmistusohjeet
1
Keitä sushiriisi, mausta ja anna jäähtyä.
2
Hienonna härkäpapumuru yleiskoneessa ja sekoita joukkoon misotahna ja majoneesi. Anna maustua kylmässä.
3
Valmista sushirulla, jonka täytteenä kurkkua ja porkkanaa. Leikkaa rullasta maki-viipaleet. Pursota päälle tahna.
Koristele paahdetulla sipulilla.