Raaka-aineet
1,00 kg Beanit® härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
Kastike
0,20 l Soijakastike
0,04 kg Inkivääritahna
0,04 kg Valkosipulinkynsi
0,28 kg Vaalea siirappi
0,08 l Sitruunan mehu
Tai voit korvata kastikkeen korealaisella Kalbi (Sempio) marinadilla seuraavasti:
0,20 l Kalbi marinadi
0,28 kg Vaalea luomu siirappi
0,08 l Sitruunan mehu
Pinnalle
0,02 kg Punainen chili, tuore
0,03 kg Seesamin siemen
Ohjeet
1
Valmista maustekastike soijasta, inkivääristä, hienonnetusta valkosipulista, hunajasta ja sitruunan mehusta. Paista Beanit® härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon maustekastike. Kiehauta nopeasti, älä enää keitä. Viimeistele seesaminsiemenillä.
Ainesosat
1,00 kg Beanit® härkäpapusuikale, Maustamaton 2,5kg
Kastike
0,20 l Soijakastike
0,04 kg Inkivääritahna
0,04 kg Valkosipulinkynsi
0,28 kg Vaalea siirappi
0,08 l Sitruunan mehu
Tai voit korvata kastikkeen korealaisella Kalbi (Sempio) marinadilla seuraavasti:
0,20 l Kalbi marinadi
0,28 kg Vaalea luomu siirappi
0,08 l Sitruunan mehu
Pinnalle
0,02 kg Punainen chili, tuore
0,03 kg Seesamin siemen
Valmistusohjeet
1
Valmista maustekastike soijasta, inkivääristä, hienonnetusta valkosipulista, hunajasta ja sitruunan mehusta. Paista Beanit® härkäpapusuikaleita kuumalla pannulla öljyssä muutama minuutti kunnes pinta on rapea ja saa kauniin värin. Lisää pannulle suikaleiden joukkoon maustekastike. Kiehauta nopeasti, älä enää keitä. Viimeistele seesaminsiemenillä.